5 Consells de seguretat alimentària

5 Consejos de seguridad alimentaria

13 de Juliol 2021

L'últim butlletí de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentaria i Nutrició (AESAN), ens recorda sempre i més que mai amb el bon temps, les recomanacions bàsiques per sentir-nos segurs amb el que mengem.

No ens podem descuidar dels consells que han de formar part del ritual de la MANIPULACIÓ, CONSERVACIÓ I CUINA diària a casa nostra.

Normes que també hem d'exigir quan les vacances ens permeten menjar més sovint fora de casa o demanar menjar preparat i gaudir d'una altra manera... 

Sílvia Pellicer Bertrand

Ll. Ciències econòmiques i empresarials (UAB)

Especialització en Nutrició i Alimentació en Patologies de Gran Prevalença (UOC)

Màster Universitari de Nutrició i Salut (UOC)

Membre corresponent amb nº AEND03407 de l'Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica

Escolta el teu cos i menja el que et demana...

Sílvia Pellicer

Comentarios recientes

04.10 | 09:06

Buenas tardes, encantado de saludarte. Soy Jose
Quería escribirte porque me ha parecido interesante comentar contigo la posibilidad de que tu negocio aparezca cada mes en periódicos digitales como not

24.02 | 07:22

Hola: Yo soy Alberto. Contacto desde aquí porque creo que es interesante esta página web para que pueda aparecer en periódicos digitales.

¿Por qué? Ganarás no solo en repercusión y reconocimiento de

29.11 | 17:23

Hola:
Soy Mora y estoy interesada en tu página web.

Me gustaría explicarte que tu negocio puede aparecer en cientos de periódicos digitales cada mes como noticia de forma totalmente garantizada y

01.08 | 09:08

Buenos dias , para un diabetico tipo 2 que indice glucémico es adecuado tener a las 2 h. de una comida equilibrada ?

Compartir esta página