5 Consells de seguretat alimentària

5 Consejos de seguridad alimentaria

13 de Juliol 2021

L'últim butlletí de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentaria i Nutrició (AESAN), ens recorda sempre i més que mai amb el bon temps, les recomanacions bàsiques per sentir-nos segurs amb el que mengem.

No ens podem descuidar dels consells que han de formar part del ritual de la MANIPULACIÓ, CONSERVACIÓ I CUINA diària a casa nostra.

Normes que també hem d'exigir quan les vacances ens permeten menjar més sovint fora de casa o demanar menjar preparat i gaudir d'una altra manera... 

Sílvia Pellicer Bertrand

Ll. Ciències econòmiques i empresarials (UAB)

Especialització en Nutrició i Alimentació en Patologies de Gran Prevalença (UOC)

Màster Universitari de Nutrició i Salut (UOC)

Membre corresponent amb nº AEND03407 de l'Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica

Escolta el teu cos i menja el que et demana...

Sílvia Pellicer