Els meus motius

Mis motivos

13 de febrer 2020

M’agradaria acostar-vos alguns articles científics prou rellevants i interessants per comprendre com la investigació avança pas a pas.

Tanmateix, els descobriments al voltant de la nutrició i els aliments ens fan entendre que mantenir la salut depèn, en gran mesura, del nostre estil de vida.

En aquest espai “rescato” estudis que han captat la meva atenció per poder captar la vostra. No hi ha excusa! Sempre tenim una estoneta per llegir: mentre esperem l’autobús o el metro, en una llarga cua, a la saleta de qualsevol consulta o simplement, quan ens permetem caure al sofà de casa un cop hem finalitzat les nostres obligacions...

La Revista de Nutrició Clínica i Dietètica Hospitalària és l’òrgan d’expressió de la Societat Espanyola de Dietètica i Ciències de l’alimentació (SEDCA). Així, de forma periòdica, afegiré al BLOG estudis destacats i curiosos que d’altra manera es difonen entre professionals de la salut, científics, estudiants... i entre tots els INTERESSATS.

Sílvia Pellicer Bertrand.

Ll. Ciències econòmiques i empresarials (UAB)                      

Màster Universitari de Nutrició i Salut (UOC)

------------------------------------------------

13 de febrero 2020

Me gustaría acercaros algunos artículos científicos suficientemente relevantes e interesantes para comprender cómo la investigación avanza paso a paso.

De este modo, los descubrimientos en torno a la nutrición y los alimentos nos hacen entender que mantener la salud depende, en gran medida, de nuestro estilo de vida.

En este espacio "rescato" estudios que han captado mi atención para poder captar vuestra. No hay excusa! Siempre tenemos un rato libre para leer: mientras esperamos el autobús o el metro, en una larga cola, en la salita de cualquier consulta o simplemente, cuando nos permitimos caer en el sofá de casa una vez hemos finalizado nuestras obligaciones...

La Revista de Nutrición Clínica y Dietética Hospitalaria es el órgano de expresión de la Sociedad Española de Dietética y Ciencias de la alimentación (SEDCA). Así, de forma periódica, añadiré al BLOG estudios destacados y curiosos que de otra manera se difunden entre profesionales de la salud, científicos, estudiantes ... y entre todos los INTERESADOS.

Silvia Pellicer Bertrand.

L. Ciencias económicas y empresariales (UAB)

Máster Universitario de Nutrición y Salud (UOC)